четвъртък, 14 юли 2011 г.

Марта Торн в 3-ят сезон на "Защитените" !


Третият сезон на "Los Protegidos" е вече започнат. Производителите гарантират, че зрителите ще се потопят в качествено произведени нови епизоди, в които ще бъдат включени нови герои, както и значителен напредък в фантастичните сили както на новите така и на старите герои в серийния филм.
Изключителната новина, която накара всички испански ценители на техните филми и сериали да не спят и да очакват поредния сезон на сериала е след като научиха новината от Антена 3, че една от новите героини ще е Марта Торн ! Така доста познатата актриса от известния и на българския ценител сериал "Интернатът" ще се присъедини, играеща ролята на Анги Кепеда, Химена ! Явно актрисата е уморена, може би то героинята си и може би желае да стартира нови предизвикателства, които ще придвижат кариерата й напред ! За сега се знае, че нейното напускане от сериала няма да бъде прибързано и, че в третия сезон може би ще се появи за да се сбогува с нейната героиня в "Защитените" само в първия епизод.
Дупката от нейното напускане както разбрахте от по-горе ще бъде запълнена чрез актриса, известна на зрителите на Antena 3. Марта Торн, която приключи преди няколко месеца веригата от сезони на доста нашумилият интернат "Черната Лагуна" в, които Торн играеше ролята на избягала от лудница жена, която отива в интерната, за да търси сина си Иван.
След края на фантастиката известна на Globomedia, Торн опита късмета си, като възстанови ролята си на водещ в телевизията тъй като тя е била известна както на национално, така и на местно ново. Тя е била в програмата на другата известна телевизия laSexta с ток шоуто й “Algo pasa con Marta” преведено на български "Нещо за Марта ....", излъчвано всеки  следобед след представянето на “Sé lo que hicisteis…/Знам какво направи ...". За жалост Марта НЕ успя да съблазни достатъчен брой зрители, за да продължи предаването си на екрана.
Освен Марта, другата нова актриса, която ще пристигне в "Защитените" за третия сезон ще е актрисата Наталия Родригес.Тази актриса не е толкова известна на испанските както и на българските зрители, но тя е в учебната програма на някой известни постановки.Родригес, 19, е участвала в Telecinco, телевизионния филм “El pacto”, в която актриса е дала живота на героинята Карол. Съшо така тя е работила в някои епизоди от втория сезон на “La pecera de Eva” и “Tormenta".Филмите “El perfecto desconocido” и “Pudor” са напълно нейни.
Снимките на новият сезон са започнали на 6 юни !

2 коментара:

  1. На мен и Анхи ми харесваше ,но определено Марта ми допада повече.

    ОтговорИзтриване
  2. На мене и двете ми харесват, но Марта ми харесва повече. :)

    ОтговорИзтриване